Telefon: 070-261 81 33
E-post: info@umeahemtjanst.se
Öppet: 08:00 - 20:00

Våra tjänster

Här kan du läsa mer om våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med. När du hittat vad du söker kan du enkelt boka direkt här på hemsidan eller ringa till oss på telefon: 070-261 81 33

Flyttstäd

Flyttstäd

Idag är kraven på flyttstädning höga och vi har koll på flyttstäd och vet vad som skall göras. Dessutom utgår vi alltid ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar såklart garanti och en ifylld checklista där genomfört arbete redovisas. Det kan vara tryggt att veta att städningen är korrekt utförd.

Trappstäd

Trappstäd

En välstädad trappuppgång ger ett trevligt intryck för besökare och boende och motverkar dessutom slitage i trapphuset. Vi kan erbjuda trappstädning till fastighetsägare, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar med professionell service och bra priser.

Kontorstäd

Kontorstäd

Vår personal ser ser till så att arbetsmiljön på företaget alltid är trivsam. Vi utför städning med hög kvalitet och det är alltid samma personal som städar varje gång. Vi utför städningen en gång per vecka eller efter dina önskemål. Dina kunder kommer också att uppskatta en trivsam och hygienisk miljö.

Hemstäd

Hemstäd

Vi utför hemstädning vid enstaka tillfällen eller som löpande abonnemang. Vid abonnemang utför vi alltid en provstädning där vi går igenom dina önskemål. Du kanske har speciella rutiner eller vill lägga till extratjänster. Det är du som kund som bestämmer vad vi ska göra i ditt hem.

Dödsbo

Dödsbo

Det är många saker att ta hand om vid en persons bortgång. Att tömma och städa ur dödsboet kan vara svårt att klara av själv. När kraften inte finns och sorgen är för stor kan vi på Umeå Städ och Hemtjänst hjälpa dig med de praktiska delarna.

Byggstäd

Byggstäd

Det kan handla om nybyggda hus eller städning efter en renovering. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vet vad som krävs för att byggstädningen ska bli effektiv och snabb. Vi tar hand om allt byggavfall och annat som hantverkarna lämnat.

Fönsterputs

Fönsterputs

Vi utför professionell fönsterputs hos privatpersoner och företag. Vi putsar fönster invändigt och utvändigt i villa, lägenhet och företagslokaler. Om du tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster, eller att det kan vara lite svårt att nå ibland så fixar våra fönsterputsare det enkelt och snyggt.

Lokalvård

Lokalvård

Vi har gedigen erfarenhet av lokalvård och städning, och sköter städservice av många olika typer av lokaler och butiker. Kontakta oss så kan vi hjälpas åt att hitta ett städprogram som passar just era behov och lokaler.